Baanstatus

Baan Trolleys Handicarts
Hole 1 t/ m 9
Hole 10 t/m 18
Qualifying
Drivingrange
Bal plaatsen
-Bij rijp & vorst draagtassen verplicht, en verplicht wintergreen aanspelen.
-Ter bescherming van de baan is men verplicht door de baan op te teeën, rubber wintertees sterk aanbevolen!
-Handicarts winterroute rijden.
-Ook indien trolleys zijn toegestaan, verzoeken wij u om zoveel mogelijk gebruik te maken van een draagtas om de baan te sparen in de winterperiode.
-Plaatsen op gebieden van de baan, gemaaid op fairwayhoogte of korter.
Laatst aangepast op: 23-02-21 07:16

Agenda

Businessclub KGC

De Keppelse Golfclub, opgericht in 1926, is gelegen in het Achterhoekse dorp Hoog-Keppel, binnen 20 minuten rijden van Doetinchem, Duiven, Velp en Zutphen.

Onze prachtige 18-holes golfbaan wordt ook steeds vaker bezocht door zakelijke golfers. De Keppelse Businessclub biedt uitstekende faciliteiten en mogelijkheden om in een ontspannen sfeer uw gasten te ontvangen of uw netwerk uit te breiden.

Waarom is de Keppelse Businessclub interessant voor u en uw bedrijf?

  • Profileren van uw bedrijfsnaam en/of boodschap;
  • Vele greenfee spelers op de Keppelse, die interessant voor u kunnen zijn;
  • Contact leggen met andere ondernemers;
  • Gebruik maken (met uw gasten) van de geweldige faciliteiten zoals de uitstekende Brasserie “De Keppelaer”, vergaderfaciliteiten en spelen op één van de mooiste banen van Nederland;
  • Exclusiviteit met betrekking tot deelname aan de businessclub activiteiten, zoals de business competitie en business golfdag waarbij u uw zakelijke relaties kunt uitnodigen.

Het lidmaatschap van de Keppelse Businessclub is mogelijk als uitbreiding op een (bestaand) privé lidmaatschap of als zelfstandig bedrijfslidmaatschap. In beide gevallen bieden wij u alle (golf) faciliteiten.

 

We kennen de volgende mogelijkheden

1. Businessclub lid met speelrecht (€ 1.500,-).
Bedrijfslidmaatschap, niet persoonsgebonden op naam van uw bedrijf.
U heeft recht op deelname aan de activiteiten, een advertentie in het clubblad en aankoop van greenfee vouchers tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast wordt u vermeld op de website en onze sponsorwand.

2. Businessclub lid zonder speelrecht (€ 500,-).
Geschikt als aanvulling op een privé lidmaatschap of voor golfers voor wie De Keppelse Golfclub niet hun ‘homecourse’ is. U heeft recht op deelname aan de activiteiten, een advertentie in het clubblad en aankoop van greenfee vouchers tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast wordt u vermeld op de website en onze sponsorwand.

3. Het lidmaatschap is uit te breiden met tee sponsoring, sponsoring van een specifiek onderdeel van de vereniging of zelfs een hoofd sponsorschap.
Uitbreiding van het lidmaatschap biedt u de mogelijkheid uw bedrijfsnaam breder te profileren en nog meer gebruik te maken van de faciliteiten. Hierover gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 

Enthousiast geworden? Mail ons dan via business@keppelse.nl of maak een afspraak met één van de leden van de Businessclub commissie. In een persoonlijk gesprek kunnen wij ook met u een maatwerk sponsorpakket bespreken.

Bent u wel geïnteresseerd, maar nog niet bekend met onze baan, dan nodigen wij u van harte uit voor een rondje golf met één van de Businessclub commissieleden:

Gaby Hoekstra-van Zuilen
06 21718820

Johan van Apeldoorn
06 11325591

Klaas Bolhuis
06 18709558


Gaby Hoekstra, voorzitter

06 21 71 88 20


Johan van Apeldoorn

06 11 32 55 91

Print Friendly, PDF & Email