Baanstatus

Status Opmerkingen
Baan
Qualifying
Handicarts
Trolleys Draagtas mee? Altijd oké.
Zomergreens
Drivingrange
-Dringend verzoek om pitchmarks zorgvuldig te herstellen.
Laatst aangepast op: 05-10-2022

Agenda

Businesscompetitie

Businessactiviteiten 2022

De businesscommissie nodigt zowel businessleden als Keppelse leden met een ondernemersachtergrond uit om met de verschillende activiteiten mee te spelen.


Businesscompetitie 9 holes

De 9 holescompetitie zal zes keer plaatsvinden in de maanden mei t/m september op maandag vanaf 17.30 uur (zie businessagenda). Hierin zal er gestreden worden tussen de teams van bedrijven. Elk bedrijf kan een of meerdere teams opgeven voor deelname (afhankelijk van de speelrechten die zijn overeengekomen). Elk team bestaat uit twee spelers en geeft zich op voor het spelen van alle zes wedstrijden. Bij uitval van een speler zorgt het team zelf voor een vervanger. De wedstrijd wordt in flights van 4 gespeeld (team tegen team) het speltype is greensome en spelvorm stableford, met handicapverrekening tot en met 36. De wedstrijd wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een borrel en gezamenlijk diner.

Aanmelden

Teams kunnen zich voor 1 april aanmelden op het e-mailadres business@keppelse.nl

Naam bedrijf: ……………

Speler 1: ……….…………..  WHS-handicap: …..    Horeca: ja / nee

Speler 2: ……………………  WHS-handicap: …..    Horeca: ja / nee

Starttijden zullen vroegtijdig bekent worden gemaakt via e-mail

Relatiedagen

De drie relatiedagen worden op maandagen gehouden (zie businessagenda) deze zijn specifiek voor businessleden en Keppelse leden met een ondernemersachtergrond met eventuele gasten die zij willen uitnodigen (tegen hospitalitytarief). De wedstrijd start om 15.00 uur, is over 18 holes die in flights van 4 spelers wordt gespeeld. Het speltype is texas scramble en spelvorm stableford, handicapverrekening tot en met 36.

Hoofdsponsor relatiedag

De relatiedag kan door een bedrijf (businesslid) geadopteerd worden. Dit houdt in dat dit bedrijf zich als hoofdsponsor extra kan profileren tijdens de dag, bijvoorbeeld met reclame, een pitch, goodiebag, of sponsoring van borrel. Tevens verzorgt het bedrijf de prijzen na afloop van de wedstrijd. Deze activiteit vindt in de middag plaats en wordt afgesloten met een borrel en diner.

Heb je belangstelling voor adoptie van een relatiedag als hoofdsponsor, laat dit dan weten voor 1 april via het e-mailadres business@keppelse.nl.

Inschrijven

Inschrijven voor de relatiedag kan op de gebruikelijke manier via de website van de Keppelse bij ‘Inschrijven wedstrijden’. Starttijden zullen vroegtijdig bekent worden gemaakt via e-mail.

Jaarlijkse Businessdag

De jaarlijkse Businessdag zal als vanouds op uitnodiging zijn van het bestuur van de Keppelse Golfclub en wordt georganiseerd door de businesscommissie (zie businessagenda). De dag begint om 12 uur, de wedstrijd is over 18 holes, die in flights van 4 spelers wordt gespeeld. Het speltype is texas scramble en spelvorm stableford, handicapverrekening tot en met 36. Na afloop zal er de gebruikelijke borrel zijn met prijsuitreiking en een afsluitend diner.

Inschrijven

Inschrijven voor de Businessdag kan op de gebruikelijke manier via de website van de Keppelse bij ‘Inschrijven wedstrijden’. Starttijden zullen vroegtijdig bekent worden gemaakt via e-mail.

Print Friendly, PDF & Email