Baanstatus

Baan Trolleys Handicarts
Qualifying
Drivingrange
Bal plaatsen
1 t/m 9 gesloten. winterroute : hole 10,11,12,8,7,13 t/m18.
Bij rijp/vorst draagtassen verplicht.
1 t/m 9 Handicarts op winterroute! op de paden blijven en links van de paarse paaltjes rijden, dank u.
Laatst aangepast op: 16-03-20 07:11

Agenda

Businesscompetitie

Businesscompetitie 2020

Ook dit jaar wordt er weer een business competitie georganiseerd. De volgende maandag avonden zijn hiervoor gereserveerd; 20 april, 11 mei, 8 juni, 13 juli, 24 augustus en de slotavond op 21 september.
Wij nodigen u van harte uit om met uw relaties deel te nemen aan dit gezellige event. Binnenkort verschijnt er meer informatie met betrekking tot aanmelding.

 

 

Businesscompetitie 2019

De afgelopen maanden hebben we de business competitie op de Keppelse gespeeld. Het waren 6 maandagavonden  op 29 april, 27 mei, 17 juni, 22 juli, 26 augustus en 23 september. Er werd een 9-holes wedstrijd gespeeld met na afloop een gezellige 10e hole met prijsuitreiking, borrel en diner.
Het waren stuk voor stuk geslaagde avonden met mooi weer die goed waren georganiseerd door competitieleider Klaas Bolhuis. Na afloop van de laatste avond op 23 september jl. werd de overall winnaar bekend gemaakt. Het team van de SRE Groep (sregroep.nl), onder bezielende leiding van eigenaar SRE Groep en teamcaptain Peter Steverink, is de uiteindelijke winnaar geworden van deze competitie.

Wij feliciteren team SRE Groep met dit mooie resultaat.

Competitieleider Klaas Bolhuis met Peter Steverink, foto links
Team SRE Groep met Klaas Bolhuis vlnr. Edwin Slutter, Rob Meenhuis, Peter Steverink en Wim Heebing, foto rechts

Ook volgend jaar wordt er weer een businesscompetitie georganiseerd en wij kijken er naar uit dat u zich weer enthousiast aanmeldt.

Print Friendly, PDF & Email