Baanstatus

Baan Trolleys Handicarts
Hole 1 t/ m 9
Hole 10 t/m 18
Qualifying
Drivingrange
Laatst aangepast op: 16-05-20 08:17

Agenda

Businesscompetitie

Businesscompetitie 2020

In 2020 zouden we vanaf april maandelijks een Business competitie gestart zijn en hadden we ons verheugd op een grote opkomst. Helaas is het nog niet mogelijk om wedstrijden te organiseren.
Zodra er verruiming van de regels omtrent wedstrijden helder is, zullen we via de nieuwsbrief de businessclub leden en de ondernemende leden op de hoogte brengen.

 

Businesscompetitie 2019

De afgelopen maanden hebben we de business competitie op de Keppelse gespeeld. Het waren 6 maandagavonden  op 29 april, 27 mei, 17 juni, 22 juli, 26 augustus en 23 september. Er werd een 9-holes wedstrijd gespeeld met na afloop een gezellige 10e hole met prijsuitreiking, borrel en diner.
Het waren stuk voor stuk geslaagde avonden met mooi weer die goed waren georganiseerd door competitieleider Klaas Bolhuis. Na afloop van de laatste avond op 23 september jl. werd de overall winnaar bekend gemaakt. Het team van de SRE Groep (sregroep.nl), onder bezielende leiding van eigenaar SRE Groep en teamcaptain Peter Steverink, is de uiteindelijke winnaar geworden van deze competitie.

Wij feliciteren team SRE Groep met dit mooie resultaat.

Competitieleider Klaas Bolhuis met Peter Steverink, foto links
Team SRE Groep met Klaas Bolhuis vlnr. Edwin Slutter, Rob Meenhuis, Peter Steverink en Wim Heebing, foto rechts

Ook volgend jaar wordt er weer een businesscompetitie georganiseerd en wij kijken er naar uit dat u zich weer enthousiast aanmeldt.

Print Friendly, PDF & Email