Baanstatus

Status Opmerkingen
Baan
Qualifying
Handicarts 15 meter van sloot- en vijverkanten afblijven!
Trolleys Op hole 9 linkerzijde fairway aanhouden!
Zomergreens
Drivingrange
Plaatsen
Pitchmarks herstellen!
Geldig op: 12-04-2024

Agenda

Businesscompetitie

Businessactiviteiten 2023

De businesscommissie nodigt zowel businessleden als Keppelse leden met een ondernemersachtergrond uit om met de verschillende activiteiten mee te spelen.


Businesscompetitie 9 holes

De 9-holescompetitie zal tien keer plaatsvinden in de maanden mei t/m september op maandag vanaf 17.30 uur (zie businessagenda). Hierin zal er gestreden worden tussen de teams van bedrijven. Elk bedrijf kan een of meerdere teams opgeven voor deelname (afhankelijk van de speelrechten die zijn overeengekomen). Elk team bestaat uit twee spelers en geeft zich op voor het spelen van alle tien wedstrijden. Bij uitval van een speler zorgt het team zelf voor een vervanger. De wedstrijd wordt in flights van vier gespeeld (team tegen team) het speltype is greensome en spelvorm stableford, met handicapverrekening tot en met 36. De wedstrijd wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een borrel en gezamenlijk diner. Vanaf november 2022 zijn we ook gestart met de wintercompetitie. Deze zal plaatsvinden op de zaterdagen om 14.00 uur in de maanden november, december, januari, februari en maart 2023 (zie businessagenda).

Aanmelden

Teams kunnen zich voor de zomer/winter competitie voor 1 april aanmelden op het e-mailadres business@keppelse.nl

Naam bedrijf: ……………

Speler 1: ……….…………..  WHS-handicap: …..    Horeca: ja / nee

Speler 2: ……………………  WHS-handicap: …..    Horeca: ja / nee

Starttijden zullen vroegtijdig bekend worden gemaakt via e-mail.


Jaarlijkse Businessdag 2023

De jaarlijkse Businessdag zal als vanouds op uitnodiging zijn van het bestuur van de Keppelse Golfclub en wordt georganiseerd door de Businesscommissie (zie businessagenda). In de middag starten we met de wedstrijd, 9 holes, die in flights van 4 spelers wordt gespeeld. Het speltype is texas scramble en spelvorm stableford, handicapverrekening tot en met 36. Na afloop zal er de gebruikelijke borrel zijn met prijsuitreiking en een afsluitend diner (diner is alleen in de zomerperiode).

Inschrijven

Inschrijven voor de Businessdag kan op de gebruikelijke manier via de website van de Keppelse bij ‘Inschrijven wedstrijden’. Starttijden zullen vroegtijdig bekend worden gemaakt via e-mail.

 

10-12-2022

Print Friendly, PDF & Email