Baanstatus

Status Opmerkingen
Baan - plaatsen toegestaan
Qualifying
Handicarts -winterroute rijden A.U.B.
- Bij rijp en vorst draagtassen verplicht.
Trolleys - Bij rijp en vorst draagtassen verplicht.
Zomergreens
Drivingrange
- Van 1-12 tot 1-3 tot 10.00 uur draagtassen verplicht. Na 10.00 zie baanstatus.
- Tee winterpositie
- Pitchmarks herstellen!
Laatst aangepast op: 29-01-2023

Agenda

Kennismakingsaanbod

Kennismakingsarrangement

Als u overweegt te gaan golfen, maar u twijfelt nog of u lid wilt worden van een golfclub, dan bieden wij u een 3-stappenplan om kennis te maken met de golfsport en met de Keppelse.

Als u een gevorderde golfer bent, maar u twijfelt nog of u lid wilt worden van de Keppelse, dan bieden wij u een arrangement aan voor drie maanden om kennis te maken met de Keppelse. U kunt drie maanden onbeperkt spelen voor € 342,00 (exclusief lesgeld en oefenballen).

U hebt dan onbeperkt toegang tot de baan en de oefenfaciliteiten (ook in de weekenden). Verder kunt u – buiten mededinging – meespelen in georganiseerde clubwedstrijden en niet-leden uitnodigen tegen het introductietarief.

Indien het kennismakingsarrangement aansluitend wordt omgezet in een lidmaatschap, wordt het volledige bedrag van het kennismakingsarrangement verrekend op de nota. Deze verrekening geldt niet in geval van andere lidmaatschapskortingen en -aanbiedingen.

Klik hier voor het  Aanvraagformulier kennismakingsarrangement

De Keppelse organiseert twee keer per jaar een Open Dag voor geïnteresseerden om op de club te komen kijken en het golfspel eens zelf te ervaren.
Klik hier voor een impressie. Voor meer info kunt u mailen naar nieuweleden@keppelse.nl.

15-12-2022

Print Friendly, PDF & Email