Baanstatus

Baan Trolleys Handicarts
Hole 1 t/ m 9
Hole 10 t/m 18
Qualifying
Drivingrange
Let op!
Bij rijp/vorst spelen op wintergreens, draagtassen verplicht en handicarts niet toegestaan!
Laatst aangepast op: 18-11-18 04:53

Lidmaatschap

Aanbieding voor het lidmaatschap 2019 voor € 800 all-in* en speel de rest van 2018 gratis. Of word samen lid voor € 1.500*.

*) inclusief verenigingscontributie en NGF-bijdrage

Voor het lidmaatschap in 2019 is geen participatie verschuldigd. Blijft u lid in 2020 dan is een eenmalige participatie verschuldigd van € 1500. Deze krijgt u terug als u het lidmaatschap weer opzegt.
In plaats van een participatie te storten kunt u er ook voor kiezen om jaarlijks een hoger speelrecht (€ 225) te betalen, maar dit wordt niet terugbetaald als u weer opzegt. Wilt u toch geen lid blijven in 2020, dan moet u vóór 1 oktober 2019 opzeggen.
NB: deze aanbieding geldt niet voor oud-leden van de Keppelse Golfclub.

 Waarom lid worden van de Keppelse?

 • Spelen op een afwisselende en uitdagende 18-holesbaan in een prachtige, rustige omgeving en een gemoedelijke sfeer
  De golfbaan van de Keppelse Golfclub ligt in het rustige Achterhoekse landschap. U speelt langs prachtige bosranden met zicht op het dorpje Hoog-Keppel. Afwisseling en uitdaging genoeg: smalle fairways en lastige greens, waterhindernissen en geaccidenteerde fairways. Zowel beginnende als gevorderde spelers komen aan hun trekken op deze baan.
 • Geen starttijden, dus direct spelen
  Bij de Keppelse is het niet nodig om een starttijd te reserveren. Aankomen en veelal direct kunnen spelen. Kijk voor de zekerheid op de website of er een wedstrijd of bijzondere activiteit is, zodat u weet hoe laat u kunt starten.
 • Een bloeiend verenigingsleven
  De Keppelse is een club voor en door leden. Ons motto is ‘zelfwerkzaamheid’. Dat betekent ook minder kosten. Een aanzienlijk deel van de leden is betrokken bij commissieactiviteiten binnen de club.
 • Een uitgebreid wedstrijdprogramma: competitief en gezellig
  Het meedoen aan clubwedstrijden heeft een dubbel voordeel. Uw golfspel verbetert erdoor zodat u er meer plezier aan beleeft. En de contacten met steeds weer andere leden zorgen ervoor dat u snel ingeburgerd raakt. Bij golf kunt u in veel wedstrijden op elk niveau een sportieve prestatie leveren. Het is heerlijk ontspannen inspannen in de natuur. Een echte buitenkans.
 • Een apart programma voor beginnende golfers
  U leert het golfspel stapsgewijs volgens het door de NGF ontwikkelde 9-stappenplan. Het plan voorziet in het ontwikkelen van de vaardigheid van elke golfer op elk niveau. Als u met golf begint, volgt u golflessen bij de golfprofessional op de Keppelse Golfclub. Bent u zo ver gevorderd dat u de baan in mag, dan krijgt u baanpermissie. De Rabbitcommissie begeleidt u verder naar de volgende stap, het behalen van handicap 54. Zij organiseert de rabbitochtend op maandag om 8.30 uur en vanaf april tot medio oktober de rabbitavond op donderdag om 17.00 uur.
 • Buitenlidmaatschap
  De club biedt ook een Buitenlidmaatschap aan voor spelers die niet (permanent) in de regio wonen.
 • Informatie over het lidmaatschap
  U kunt een informatiemap aanvragen bij het secretariaat. Ook bent u van harte welkom om persoonlijk te komen informeren naar de mogelijkheden bij de Keppelse Golfclub, bij voorkeur tijdens de openingstijden van het secretariaat. De contributie kan per maand betaald worden. Onderaan deze pagina vindt u een map met informatie over de kosten en een map met aanvraagformulieren.
Overzicht tarieven voor contributie en speelrecht 2018, klik hier>>
Overzicht formulieren:

 

Print Friendly, PDF & Email