Baanstatus

Status Opmerkingen
Baan
Qualifying
Handicarts
Trolleys Draagtas mee? Altijd oké.
Zomergreens
Drivingrange
-Dringend verzoek om pitchmarks zorgvuldig te herstellen.
Laatst aangepast op: 26-05-2022

Agenda

Beginnende golfer

Stap 1: Naar baanpermissie

U wilt leren golfen en gaat les nemen bij een professional van de Keppelse Golfclub (KGC). U maakt kennis met de omgeving op de golfbaan en leert de basisbeginselen van golf, techniek en etiquette, en u doet op een plezierige en veilige manier baanervaring op.
Het is ook mogelijk uw baanpermissie te halen in een cursus van 6 lessen met het baanpermissiepakket van de Keppelse Golfacademie.
Lees meer hierover bij ‘Starten met Golf’

Bent u zover gevorderd dat u de baan in mag en baanpermissie krijgt, dan vraagt het secretariaat het NGF-pasje ‘baanpermissie’ aan.

Om verder te oefenen onder begeleiding neemt u contact op met de runner-upcommissie. Deze commissie organiseert de rabbitochtend op maandag om 8.30 uur en, in de periode april tot medio oktober, de rabbitavond op donderdag vanaf 17.00 uur.

De rabbitochtend en -avond zijn er speciaal om beginnende spelers te begeleiden naar de volgende stap: het behalen van handicap 54.

Geen lid, toch baanpermissie?

Als u geen lid bent van de Keppelse Golfclub kunt u het NGF-pasje ‘baanpermissie’ bemachtigen door:

  1. lid te worden van de Keppelse Golfclub.
  2. u aan te melden voor handicapregistratie bij de KGC, of
  3. gebruik te maken van een kennismakingsarrangement van drie maanden.

Indien u voor een van de bovenstaande mogelijkheden kiest, verzorgt het secretariaat van de KGC de administratie en ontvangt u het NGF-pasje ‘baanpermissie’.

Print Friendly, PDF & Email