Baanstatus

Baan Trolleys Handicarts
Hole 1 t/ m 9
Hole 10 t/m 18
Qualifying
Drivingrange
Laatst aangepast op: 16-05-20 08:17

Agenda

Beginnende golfer

Stap 1: Naar baanpermissie

U wilt leren golfen en gaat les nemen bij een professional van de Keppelse Golfclub (KGC). U maakt kennis met de omgeving op de golfbaan en leert de basisbeginselen van golf, techniek en etiquette, en u doet op een plezierige en veilige manier baanervaring op.
Het is ook mogelijk uw baanpermissie te halen in een cursus van 6 lessen voor € 99,- via Golfstart. Hier worden meerdere cursussen van de Keppelse Golfclub aangeboden. De lessen worden  gegeven in groepen van 6 personen, door de golfleraren (pro’s) van de Keppelse Golfacademie.

Bent u zover gevorderd dat u de baan in mag en baanpermissie krijgt, dan vraagt het secretariaat het NGF-pasje ‘baanpermissie’ aan.

Om verder te oefenen onder begeleiding neemt u contact op met de rabbitcommissie. Deze commissie organiseert de rabbitochtend op maandag om 8.30 uur en, in de periode april tot medio oktober, de rabbitavond op donderdag vanaf 17.00 uur.

De rabbitochtend en -avond zijn er speciaal om beginnende spelers te begeleiden naar de volgende stap: het behalen van handicap 54.

Geen lid, toch baanpermissie?

Als u geen lid bent van de Keppelse Golfclub kunt u het NGF-pasje ‘baanpermissie’ bemachtigen door:

  1. lid te worden van de Keppelse Golfclub.
  2. u aan te melden voor handicapregistratie bij de KGC, of
  3. gebruik te maken van een kennismakingsarrangement van drie maanden.

Indien u voor een van de bovenstaande mogelijkheden kiest, verzorgt het secretariaat van de KGC de administratie en ontvangt u het NGF-pasje ‘baanpermissie’.

 

29-03-2016
Print Friendly, PDF & Email