Baanstatus

Baan Trolleys Handicarts
Hole 1 t/ m 9
Hole 10 t/m 18
Qualifying
Drivingrange
Let op!
Bij rijp/vorst spelen op wintergreens, draagtassen verplicht en handicarts niet toegestaan!
Laatst aangepast op: 16-01-19 10:16

Route

Vanaf Arnhem via Doesburg

U rijdt vanaf Doesburg over de Rijksweg N317 richting Doetinchem. Bij de afslag Hoog-Keppel (30 km-zone) gaat u naar links, Burgemeester Vrijlandweg, en rijdt u tot een rotonde met een boom in het midden. U volgt de weg naar rechts. De inrit naar de parkeerplaats en het clubhuis De Nieuwe Wehme vindt u direct voorbij de kerk aan uw linkerhand. 

 
Vanaf Doetinchem

U rijdt vanuit Doetinchem richting Laag-Keppel/Doesburg over de Rijksweg N317. Na het verlaten van Laag-Keppel neemt u de tweede weg rechts, Burgemeester Vrijlandweg (30 km-zone). U rijdt tot een rotonde met een boom in het midden en gaat daar rechtsaf. De inrit naar de parkeerplaats en het clubhuis De Nieuwe Wehme vindt u direct voorbij de kerk aan uw linkerhand. 

Vanaf Zutphen

U rijdt vanuit Zutphen richting Hummelo/Doetinchem over de Rijksweg N314. Na het verlaten van Toldijk slaat u na circa 2.5 km rechtsaf richting “Het Zwarte Schaar”, Zomerweg. Direct daarna eerste weg links, Tolstraat. Na 2 km slaat u op de kruising rechtsaf, de Prinsenweg. Volg deze weg en houdt rechts aan bij de splitsing, Burgemeester Vrijlandweg. De inrit naar de parkeerplaats en het clubhuis De Nieuwe Wehme vindt u direct vóór de kerk aan uw rechterhand.

Print Friendly, PDF & Email