Baanstatus

Status Opmerkingen
Baan
Qualifying
Handicarts
Trolleys
Zomergreens
Drivingrange
Pitchmarks repareren!
Geldig op: 24-06-2024

Agenda

Businesslid of sponsor worden

Businessclub KGC

De Keppelse Golfclub, opgericht in 1926, is gelegen in het Achterhoekse dorp Hoog-Keppel, binnen 20 minuten rijden van Doetinchem, Duiven, Velp en Zutphen.

De Keppelse business club  

De Keppelse Business Golfclub heeft in de jaren 2023 en 2024 een groeiend aantal leden mogen verwelkomen. Dit is deels te danken aan de gezellige sfeer en de aantrekkelijke competities die worden georganiseerd. Na afloop van de wedstrijden is er in de zomerperiode een buffet, wat bijdraagt aan de sociale en ontspannen ambiance van de club. 

De competities zijn ontworpen om zowel de sportieve als de sociale aspecten van golf te benadrukken. Leden kunnen hun vaardigheden testen in een vriendelijke maar competitieve omgeving, en daarna gezamenlijk genieten van een uitgebreid buffet. Dit biedt een uitstekende gelegenheid voor netwerken en het versterken van onderlinge banden tussen de leden. 

Het groeiende ledenaantal en de populariteit van de evenementen geven aan dat de Keppelse Business Golfclub een geliefde plek is voor golfenthousiastelingen die ook waarde hechten aan gezelligheid en community. 

Bij de Keppelse Business Golfclub spelen verschillende teams regelmatig tegen elkaar, voornamelijk tijdens de zomermaanden. Daarnaast is er in de winterperiode meestal één keer per maand een wedstrijd. Deze structuur biedt leden de mogelijkheid om niet alleen hun golfvaardigheden te verbeteren, maar ook om elkaar beter te leren kennen op persoonlijk vlak en daarnaast hun bedrijven te promoten. 

Tijdens deze evenementen worden zakelijke en persoonlijke relaties versterkt. Het is een uitstekende gelegenheid voor leden om te netwerken, hun bedrijf onder de aandacht te brengen en samen te werken aan mogelijke zakelijke kansen. De combinatie van sportieve competitie en informele sociale interactie zorgt ervoor dat leden van de Keppelse Business Golfclub kunnen genieten van zowel hun passie voor het golf als de voordelen van een uitgebreid zakelijk netwerk. 

Het maandelijkse winterevenement, ondanks het koudere weer, blijft een belangrijk aspect van de clubactiviteiten, omdat het de continuïteit van de bijeenkomsten waarborgt en de betrokkenheid van de leden hoog houdt. Het gezamenlijk genieten van een borrel na de winter- en het uitgebreide buffet na de zomerwedstrijden draagt verder bij aan de collegiale sfeer binnen de club. 

De Keppelse Business Golfclub biedt verschillende sponsormogelijkheden aan. Bedrijven kunnen kiezen uit de volgende opties: 

  1. Holesponsoring op de baan: een bord geplaatst bij de verschillende afslagplaatsen, heren of dames, in de golfbaan, zichtbaar voor de leden en de bezoekers, biedt uitstekende exposure. 
  1. Sponsorbord bij de ingang van het clubhuis: dat zorgt voor zichtbaarheid bij iedereen die de club bezoekt. 
  1. Advertentie in het business magazine: vermelding en promotie in het businessmagazine van de club, gericht op alle leden en geïnteresseerden. 
  1. Sponsoring op de website: promotie via de officiële website van de club, wat zorgt voor online zichtbaarheid. 
  1. Sponsoring op de tv’s in het clubhuis en op het terras: lopend beeld, wat zorgt voor extra aandacht en informatie over de club. 

Daarnaast wordt op vrijdag 28 juni 2024 weer de jaarlijkse business golfdag georganiseerd, een belangrijk evenement waar bedrijven en leden samenkomen voor een dag vol golf en netwerken. De jaaragenda van de club, inclusief alle geplande evenementen en activiteiten, is te vinden op de website van de Keppelse Business Golfclub. Dit geeft potentiële sponsors en leden een goed overzicht van wat er gedurende het jaar te verwachten valt en biedt volop gelegenheid voor planning en deelname. 

Deze sponsoropties bieden bedrijven de kans om hun naamsbekendheid te vergroten binnen een actieve en betrokken gemeenschap, en deel te nemen aan de dynamische evenementen die de club organiseert. 

Als je interesse hebt om sponsor te worden bij de Keppelse Business Golfclub, laat het dan gerust weten. We bieden diverse mogelijkheden om je bedrijf onder de aandacht te brengen voor een breed en betrokken publiek. Er zijn samengestelde lidmaatschappen met daarbij behorende advertentie- en of logo-uitingen, zoals: advertentie in het clubblad, logobord ingang clubhuis of het sponsoren van een hole in de baan, maar maatwerk is ook zeker bespreekbaar; er is altijd een optie die bij je bedrijf past. 

Onze jaarlijkse business golfdag en de regelmatig geplande evenementen bieden uitstekende netwerkmogelijkheden en zorgen voor een plezierige en productieve omgeving om zakelijke relaties te versterken. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over sponsorpakketten en hoe je betrokken kunt raken. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw bedrijf te helpen groeien binnen onze vereniging. 

 Het lidmaatschap van de Keppelse Businessclub is mogelijk als uitbreiding op een (bestaand) lidmaatschap.

Download: informatie over tarieven 2024

Download: aanvraagformulier Keppelse Businessclub

Businessclub commissie:
Vlnr: Klaas Bolhuis, Greet Eppink, Sandra van der Kraan en Wim Segers

6-12-2023

Print Friendly, PDF & Email