Baanstatus

Status Opmerkingen
Baan
Qualifying
Handicarts
Trolleys
Zomergreens
Drivingrange
Pitchmarks repareren!
Geldig op: 24-06-2024

Agenda

Businessnieuws

Businessdag Keppelse Golfclub 2022

Onder prima omstandigheden hebben we op 24 juni weer onze jaarlijkse businessdag kunnen organiseren. 22 teams, verdeeld over 18 flights hebben een Texas Scramble gespeeld. Na de traditionele ontvangst met koffie en Krentewegge kon iedereen om 12:00 starten.

Uiteraard is er fel gestreden om de wisselbokaal.


Dit jaar is die gewonnen door de combinatie Heilbron / Just Promo.
Pola Zevenaar B.V. is tweede geworden en Rensa Familiy Company is als derde geëindigd.
De flight van Hoornstra won het birdie klassement met maar liefst zes birdies!
Jaques Jansen van Royal Pas Reform won de longest bij de heren en Anny Plageman van Hokamix had de longest drive bij de dames.
Ten slotte lukte het Jacco Segers van Coffee First om de Neary te winnen met een slag die op 1,12m. van de vlag landde.

Op de businessdag is de 19′-hole ook altijd belangrijk. Na afloop heeft iedereen daar kunnen genieten van heerlijke borrelhapjes en, na de prijsuitreiking door de voorzitter, van een fantastisch buffet.

We hopen iedereen op 23 juni 2023 weer te mogen ontvangen voor de volgende editie.

 


Sponsordag 2021

Winnaar 2021, team SRE van Peter Steverink met de Keppelbokaal

Verslag Businessdag Keppelse Golfclub 2021

Dankzij het net op tijd verruimen van de coronamaatregelen kon er op 25 juni j.l. weer de jaarlijkse Businessdag georganiseerd worden. Het bestuur nodigt hierbij de zakelijke leden van de vereniging uit voor een wedstrijd- en netwerkdag. Gelukkig was er dankzij de gulle bijdrage van een aantal bedrijven een rijk gevulde prijzentafel ter waarde van € 2.500,-.

De ochtend begon met een ontvangst met koffie en krentewegge. Onze voorzitter van de vereniging, Alfred Geitenbeek en de voorzitter van de Businessclub Gaby Hoekstra deden het openingswoord en de wedstrijduitleg. De spelvorm was dit keer een Texas scramble met een aantal extra prijzen voor de neary, de longest, een ‘beat the voorzitter’ en uiteraard voor een eventuele hole-in-one.

Na afloop zijn de deelnemers op het terras ontvangen met een drankje en een borrelhap waarna het buffet geserveerd werd in een speciaal voor de gelegenheid door De Heeren van de Grill opgezette tent.

Onder perfecte omstandigheden met warm weer, zonder te veel zon of regen, is er door 69 deelnemers gestreden om de Keppel-bokaal die dit jaar gewonnen werd door Team SRE van Peter Steverink.

  • De eerste prijs bestond naast de beker uit twee greenfeevouchers voor Golfclub Heelsum en twee vouchers voor de Edese G&C (beschikbaar gesteld door Jos Opdam en De Enk).
  • Team Heilbron en Do-IT mochten de tweede prijs (champagne en glazen van Heilbron) mee naar huis nemen.
  • Team EVO Energie won de derde prijs (4 wasstraatvouchers van Theo Wenting).

Frans Loonstra won de neary op hole 13 (trofee en golfballen van Just Promo en een wooncheque van Eijerkamp).
Stefan Kattenbelt won de longest voor de heren op hole 18 (trofee en golfballen van Just Promo en twee flessen wijn met golfballen van EVO Energie).
Gaby Hoekstra won de longest voor de dames op hole 18 (trofee en golfballen van Just Promo en een cheque voor interieuradvies van Inspiring Concepts).
Er waren slechts vier flights (o.a. Inspiring Concepts en Kwaliteitstuin) in staat de voorzitter te verslaan op hole 13 (25 doosjes ballen van Excent Tandtechniek).
Helaas is het niemand gelukt de hole-in-one-prijs te winnen (5-daags verblijf in Tauernsuites MitterwirtPiesendorf van Change2live.nl)

Alle deelnemers ontvingen bovendien een fles wijn van de Terborgse Wijncentrale en een voucher van de Keppelse Golfclub.

Speciale dank gaat uit naar De Heeren van de Grill die de catering in de baan en een extra luxe aankleding van het BBQ-buffet beschikbaar hebben gesteld.

Klik hier voor een fotoreportage.


 

Fraaie standaards cadeau voor Keppelse 

Drie fraaie metalen standaards herbergen sinds kort de potten met desinfectiemiddel.
Ze zijn een cadeautje van het
Doetinchemse bedrijf Intermeco.

De standaards vervangen de statafels die in de eerste weken zijn gebruikt. Het geheel zag er wat rommelig uit met de pot, de spuitfles en de tissues op tafel. Dat kan mooier, vond Robert van Rheenen, lid van de Keppelse en als interim betrokken bij het bedrijf Intermeco in Doetinchem. Dat resulteerde in de schenking van de standaards, die het bedrijf speciaal in verband met de corona-maatregelen heeft ontwikkeld. 

Specialist in plaatbewerking 

Intermeco met een vestiging in Doetinchem en in het Duitse Rhein-Kreis Neuss is een specialist op het gebied van metalen plaatbewerking van dunne platen van 0,4 tot 4 millimeter dikte. Dan gaat het bijvoorbeeld over het frame van de Nefit-cv-ketels en heel complexe precisieplaatdelen. De standaards voor de dispensers zijn een aardig voorbeeld. Snijden en lassen gebeurt met lasertechniek. Monteren, ook samen met andere onderdelen aangeleverd door de klant, gebeurt eveneens.  Het bedrijf, opgericht in 1992, telt ongeveer 100 medewerkers. Het is een erkend leerbedrijf, dat ook samenwerkt met non-profitorganisaties als Laborijn en Meesterwerk. 

Info: www.intermeco.eu  


Nieuwe kleding greenkeepers

In 2020 werden onze greenkeepers in professionele werkkleding gestoken door CFWear uit Drempt, zie ook hun website www.CFWear.nl.
Op de foto staan van links naar rechts  Niek Bijlsma, Andre Nusselder, Maarten Eskes (hoofdgreenkeeper) en Hans Minkhorst.


Sponsordag 2019

De flight van Verder in Techniek

Meer foto’s, klik op onderstaande link

Winnaars

Sponsordag 2021

Wijn voor alle deelnemers aangeboden door SAUTER WIJNEN

 

 

Directeur Peter Holtslag Verder in Techniek houdt zijn overwinningstoespraak

Print Friendly, PDF & Email