Baanstatus

Status Opmerkingen
Baan -week 48 greens, voorgreens en tee's prikken
- plaatsen toegestaan
Qualifying
Handicarts - Bij rijp en vorst draagtassen verplicht.
Trolleys - Bij rijp en vorst draagtassen verplicht.
Zomergreens
Drivingrange
- Tee winterpositie
- Pitchmarks herstellen!
Laatst aangepast op: 03-12-2022

Agenda

Rabbits

Wedstrijden voor beginnende golfers op maandagochtend en donderdagavond

De wedstrijden op maandagochtend en donderdagavond zijn bedoeld voor beginnende golfers (rabbits) die nog geen WHS-handicap hebben. Deze gezellige wedstrijden zijn heel leerzaam om de regels, de etiquette en de techniek van het golfen onder begeleiding van ervaren spelers in de praktijk te oefenen. Er wordt 9 holes gespeeld. Voor deelname is tenminste baanpermissie + theorie examen en 1 gepeelde Q-kaart met minimaal 19 stableford punten  vereist.

Niet-leden met handicapregistratie bij de KeppelseGolfclub kunnen maximaal vijf keer per jaar tegen introductietarief deelnemen. Daarna wordt het volledige dagtarief gevraagd.

Maandagwedstrijd

Op maandagmorgen start de speelronde om 09.00 uur, uiterlijk 10 minuten voor de starttijd op de afslagplaats aanwezig zijn.  Er wordt afwisselend op de eerste/ tweede 9 holes gespeeld. Sinds de corona periode is het een tee 1/10 start en nog geen shotgun start.  

Donderdagwedstrijd

Gedurende de zomertijd (eind maart tot eind oktober) is er voor rabbits ook de mogelijkheid om op donderdag een wedstrijd te spelen, starttijd tussen 17.00 en 18.30 uur, waarbij wisselend vanaf tee 1 en tee 10 wordt gestart. Deelnemers aan de wedstrijd hebben dan het recht om bij voorrang af te slaan.

Print Friendly, PDF & Email