Baanstatus

Baan Trolleys Handicarts
Hole 1 t/ m 9
Hole 10 t/m 18
Qualifying
Drivingrange
Laatst aangepast op: 16-05-20 08:17

Agenda

Old Grand-Dad

Herenmiddagwedstrijd ten gunste van Stichting Old Grand-Dad (OGD)

De Old Grand-Dad Club is in 1974 opgericht door een aantal grootvaders van de Kennemer Golf & Countryclub, een unieke stichting binnen het Nederlandse sportleven en in het bijzonder in de golfwereld. De OGD is zelfs een van de grootste verenigingen binnen de Nederlandse Golf Federatie. De Keppelse Golfclub sloot zich vrij snel aan bij de OGD.

De OGD heeft een dubbele doelstelling:

  • het organiseren van golfwedstrijden voor OGD-grootvaders
  • het verlenen van financiële steun aan instellingen die kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking in de gelegenheid stellen (meer) aan sport, spel en beweging te doen, om daarom hun bestaan wat plezieriger te maken.

In de afgelopen jaren heeft de OGD al ruim € 1,8 miljoen aan de gehandicapte jeugd beschikbaar kunnen stellen.

De Keppelse Golfclub heeft op dit moment 77 OGD-leden. Een mooi aantal maar misschien zijn er nog meer grootvaders onder onze leden die lid willen worden. De minimum jaarcontributie bedraagt € 20,00. Gemiddeld betaalt men € 25,00.
Op de Keppelse wordt de OGD-wedstrijd traditiegetrouw in het voorjaar gespeeld. De beste spelers gaan naar de regionale finale; de besten daarvan gaan naar de landelijke finale.

Bent u grootvader (geworden)? Meldt u zich dan vooral aan bij de herencommissie of bij de clubconsul van de OGD, Juup Brederode (e-mail: juup48@gmail.com).

Print Friendly, PDF & Email