Academie Challenge 2024

Op zaterdag 13 april gaan we van start met de Academie Challenge. De Academie Challenge is bedoeld voor de ‘lagere’ handicap spelers die ook actief zijn bij de Golfacademie. De Challenge is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de Keppelse. Niet leden moeten uiteraard een greenfee betalen als ze meespelen.

Er wordt altijd gespeeld van Wit (Heren) en Blauw (Dames). De Spelvorm is strokeplay met een maximale score van 10 per hole. De indeling wordt bepaald door middel van loting. Opgeven moet voor donderdag 18.00.

De Challenge wordt 1x per maand gespeeld in de maanden april t/m oktober. Er worden klassementen bijgehouden voor beste bruto score, ringerscore en nearest de pin op hole 13. Bij deelname per wedstrijd legt iedereen een nieuwe bal in. Er worden 3 holes gekozen waarvan de speler die op deze holes de beste bruto score heeft de ballen als prijs krijgt.

Per wedstrijd kunnen maximaal 21 deelnemers meespelen!

Voorwaarde om mee te spelen

U kunt meespelen in de Academie Challenge onder de volgende voorwaarden:

1. U heeft de afgelopen 3 jaar iets gedaan bij de Golfacademie… (B.v. Lessen, TrackMan competitie, winter- of zomerlessen, zomertrainingen.)
2. … en u heeft een score gespeeld (in een wedstrijd) in de afgelopen 4 jaar van:
Heren: Tee heren Wit – 86 Slagen of Tee heren Geel – 84 Slagen. (Handicap 13,5).
Dames: Tee Dames Blauw – 89 Slagen of Tee Dames Rood – 87 Slagen (Handicap 13,5)
3. … of u wordt uitgenodigd door de organisatie (Frank of Roy).

*Als u meer dan 3x een score boven de 100 hebt gespeeld, dient u eerst in een maandbeker een score onder de 100 slagen neer te zetten om weer mee te doen.

Meedoen met de Academie Challenge?

Voor communicatie over de Challenge en om aan te melden maken wij gebruik van een whatsapp groep! U kunt zich niet zelf aanmelden via E-Golf4U! Wilt u meedoen met de Academie Challenge en staat u nog niet in de app? Neem dan contact op met de pro’s van de Academie!