Heerlijke herstart van de Woensdag Senioren Ochtend

Op woensdag 1 juli gaat na lang wachten eindelijk onze Brasserie ‘De Keppelaer’ weer open.

Dat wordt genieten en is ook voor de Seniorencommissie aanleiding om alle senioren 65+ leden op die ochtend uit te nodigen voor een informatie en demonstratie uurtje over ons zomerprogramma van 09.30 uur tot 10.30 uur. ‘Instuiven’ is er helaas in deze Corona tijden niet bij, dus graag aanmelden door in te schrijven via de website bij  ‘inschrijven wedstrijden’ of door een mailtje te sturen naar senioren@keppelse.nl

Op de andere woensdagen in juli, te beginnen op 8 juli, kunt u zich via de website (eerst inloggen en dan naar ‘inschrijven wedstrijden’) inschrijven voor het WSO rondje golf over 9 holes. De eerste flight start om 09.30 uur en de laatste om 10.30 uur. Dit alles binnen het voor onze club geldende Corona protocol. Er kunnen dus maximaal 21 spelers (7 x 3) meedoen. De Seniorencommissie deelt in en alle inschrijvers krijgen via de mail bericht over hun starttijd.

Senioren (65+) golf arrangement voor de Woensdag Senioren Ochtend zomer 2020

Hét advies om vitaal, fit, gezond en vrolijk te blijven is meer bewegen. Als leden van de Keppelse kunnen we dat heerlijk in de buitenlucht op onze mooie baan samen doen. Om het nog leuker en makkelijker te maken heeft de Seniorencommissie samen met de Keppelse Golf Academie van Frank Hoekzema een mooi, flexibel programma ontwikkeld, zodat u met nog meer plezier de baan in kunt.

Wat houdt dit in…?

Gedurende de zomermaanden juli, augustus en september kunt u zich 8 keer inschrijven, op een woensdag naar keuze, om voorafgaande aan het WSOrondje golf over 9 holes, mee te doen aan het ‘inloop’ warmingup training circuit onder begeleiding van de Keppelse Golf Academie. Dit circuitje (tijdsduur 45 minuten per deelnemer) zal bestaan uit drie ‘stations’: golffit; lange slagen; korte slagen op en rondom de green. Kosten voor 8 keer (45 minuten) zijn € 90,–
Het circuit begint om 08.45 uur en loopt door tot 10.15 uur waarin groepjes op verschillende tijden starten afhankelijk van hun starttijd in het WSO rondje golf. Natuurlijk worden hierbij alle voorschriften over 1,50 mtr afstand en dergelijke in acht genomen.

Aanmelden door een mail te sturen aan senioren@keppelse.nl. De verdere registratie en inschrijving wordt daarna door Frank Hoekzema Golf verwerkt.