Drie teams kampioen!

Het bestuur van de Keppelse zette zaterdag 12 november drie competitieteams volop in het zonnetje. In de NGF-najaarscompetitie hadden zij het kampioenschap behaald. Vice-voorzitter Alfred Geitenbeek complimenteerde de golfers met het behaalde succes.  Drie kampioenen is het beste resultaat sinds de het begin van de najaarscompetitie zeven jaar geleden.

De teamcaptains Mike van Mierlo, Menno Huisman en Hans Siemes ontvingen een drankkoffertje met bier om te delen met hun teamgenoten. Vervolgens gingen de drie teams op de foto. In de huldiging werden ook Ton Rutten en Elsje van Hoorn betrokken, die voor de Keppelse het hele competitiegebeuren in goede banen hebben geleid. Ze krijgen een verdiend applaus.

De najaarscompetitie speelde zich in oktober af. Er was een wedstrijdreeks op vier zondagen en een op vier woensdagen. De Keppelse Golfclub was met acht teams in die competitie ruim vertegenwoordigd. Die kent ook een finaledag, waarvoor de tien beste teams zich plaatsen. Het is de Keppelse nog nooit gelukt om die eindstrijd te bereiken, al scheelde het niet veel.

De huldiging in het clubhuis vond plaats in aanwezigheid van 80 leden die eerder op de dag hadden meegedaan aan de traditionele Lombok-wedstrijd, waarmee de Keppelse het wedstrijdseizoen altijd afsluit. De huldiging van de kampioenen gaf nog eens extra cachet aan de slotdag.

13-11-2022