Nieuwe leden welkom bij speciale wedstrijd

Inschrijven voor deze wedstrijd op 12 september  kan nog!

Bestuur, ledenbegeleidingscommissie en ledenwerfcommissie nodigen alle nieuwe leden uit voor een wedstrijd op 12 september. Deze speciale wedstrijd is tevens de aftrap voor de viering van het 95-jarig bestaan van de Keppelse Golfclub.

De wedstrijd is een mooie mogelijkheid voor nieuwe leden om kennis te maken met de vereniging, maar ook om kennis te maken met elkaar. Normaliter gebeurt dat met een informatie-avond, maar vanwege corona kon zo’n bijeenkomst sinds februari 2020 niet meer plaats vinden.

Zowel het bestuur als de ledenwerf- en de ledenbegeleidingscommissie vinden dat een gemis. Met de wedstrijd van zondag 12 september wordt de draad weer opgepakt. De wedstrijd is bedoeld voor alle leden die vanaf september 2019 lid zijn geworden. Ongeacht hun handicap kunnen ze aan deze wedstrijd meedoen. Het wordt een greensomewedstrijd, waarbij de wedstrijdleiding de flights samenstelt, zo om elkaar onderling beter te leren kennen, maar ook het bestuur en de ledencommissies. Na de wedstrijd is er een gezellige hole 19 met een hapje en drankje.

Bestuur, ledenbegeleidingscommissie en ledenwerfcommissie.