Keppelrun op de golfbaan  

De Keppelrun op Pinksterzondag 9 juni krijgt een golftintje. De deelnemers rennen ’s morgens tussen kwart over tien en kwart voor elf over de parkeerplaats en wandelpaden van de golfbaan. Voor zover na te gaan is de run de enige in Nederland die over een golfbaan gaat. De KGC werkt actief mee. Vanwege de loop zijn wegen in Hoog-Keppel afgesloten en gaat ook de parkeerplaats een tijdje dicht.   

Aan de Keppelrun deden vorig jaar meer dan 800 lopers mee. Ze kunnen kiezen uit verschillende afstanden. De jeugd uit 500 meter en 1 km, overige lopers uit 5 en 10 km. sportiviteit, gezondheid en gezelligheid staan voorop. Het loopevenement door Hoog-Keppel (dit jaar voor de 12e keer) wil bijdragen aan een gezonde leefstijl en stimuleert mensen daarom om in beweging te zijn of te komen. Aanmelden kan tot 8 juni 18.00 uur. 

Idee. De Keppelrun kent ook een teamwedstrijd. De tijden van drie of vier lopers van een team worden dan bij elkaar opgeteld. Iets voor een team van hardlopers van de Keppelse? Info: www.keppelrun.nl