Lombok Trofee 2019

Winnaars van de jaarlijks (sinds 1991)  terugkerende wedstrijd, zijn dit jaar Marlot van Hattem en Jordy Zieverink. De score, eclectic over 18 holes, was 24 stableford punten. Hun namen zullen op het bekende bord, zie foto, worden bijgeschreven.
José Barendsen en Alfred Geitenbeek werden 2e (23 punten)en Karin Deiters en Richard de Vries legden beslag op de 3e plaats(22 punten).

16 november, een prachtige droge dag, met een deelnemersveld van 78 wedstrijd spelers (39 koppels): een prima wedstrijd om op de Championscourse te spelen.
Na afloop hield toean Herman Siebenhaar een toespraakje in het Maleis(?); hij was tevens verantwoordelijk voor de organisatie van de zeer smakelijke Indische rijsttafel.

 

 

De afsluiting van het wedstrijdseizoen wordt traditioneel ‘gevierd’ met een mixed koppelwedstrijd om de Lombok Trofee, dit jaar op zaterdag 16 november. Tijdens de wedstrijd kunnen wij ervaren hoe het is om te spelen op de experimentele ‘Championscourse’ routing.
Oosterse sferen lokken ons na afloop naar het Clubhuis, waar we  na de prijsuitreiking kunnen genieten van een heerlijk Indonesisch buffet, uit de vermaarde keuken van Ina-Dina. Inschrijven kan nog tot donderdag 14 november. Vergeet niet ook ‘horeca’ aan te vinken als je wilt blijven eten.