Baanstatus

Status Opmerkingen
Baan
Qualifying
Handicarts
Trolleys
Zomergreens
Drivingrange
Dringend verzoek om pitchmarks zorgvuldig te herstellen.
Laatst aangepast op: 18-09-21 12:49

Agenda

Open Dag Keppelse

Open Dag 20 september van 13.00-17.00 uur

De Keppelse houdt zondagmiddag 20 september weer een Open Dag.

Iedereen is welkom: beginners, maar ook belangstellenden, die al kunnen golfen maar dit niet vaak doen. Een Open Dag kan dan een goede reden zijn om de golfspullen weer eens tevoorschijn te halen. U zult ervaren dat golf een fantastische sport is en de Keppelse Golfclub een gezellige vereniging, die voor alle leeftijden op elk niveau wat te bieden heeft.

 

Het programma voor de Open Dag ziet er als volgt uit:

Tussen 13.00 en 16.30 uur ontvangst en indeling in groepjes voor een golfclinic van de Keppelse Golfacademie. Voor de jeugdige spelers is er een apart programma. Jongeren met hun ouders zijn van harte welkom.

Golfers met enige ervaring kunnen met een van de leden een paar holes spelen.

De Keppelse Golfacademie geeft uitleg over les- en trainingsmogelijkheden voor golfers van alle leeftijden op elk niveau zoals een speciaal lesprogramma voor startende golfers.
Belangstellenden kunnen ook kennis maken met de TrackMan, de golfsimulator om virtueel te spelen op de meest mooie banen.
Lees meer

Uiteraard worden alle mogelijkheden die de Keppelse biedt op het gebied van lidmaatschap e.d. uit de doeken gedaan en is er een mooie aanbieding.

Kortom een mooi golfdagje uit.

Wij stellen het op prijs als u zich, ivm corona, van te voren aanmeldt via kennismaking@keppelse.nl.
Tot zondag 20 september.Print Friendly, PDF & Email