Vier keer winst in Najaarscompetitie

De Keppelse is zondag 13 oktober de najaarscompetitie met succes begonnen. Vier teams hadden een uitstekende start met elk een eerste plaats en ook nog eens extra wedstrijdpunten voor het beste individuele resultaat. Daar stonden drie teams tegenover die laatste werden.

Voor twee teams was er een ontvangst, wat voor baansluiting zorgde. Komende zondag is dat weer het geval als opnieuw twee teams thuis ontvangen en er bovendien een jeugdwedstrijd is. De baan is dan gedurende een behoorlijk aantal uren gesloten.

 

Verslag 20 oktober.

Matige resultaten in Najaarscompetitie

De zeven Keppelse teams die meedoen aan de Najaarscompetitie van de NGF hebben zondag 20 oktober een magere tweede ronde gespeeld. Er was een keer een eerste plaats, een keer een derde plek en de overige vijf teams belandden op de laatste plaats in de poule.  Voor het winnende team was het de tweede poulezege met nog steeds uitzicht op de landelijke finale. Komende zondag is de derde ronde met opnieuw twee thuisontvangsten. Het betekent een aantal uren baansluiting. Kijk op de agenda.

 

Drie keer winst op de derde dag, 27 oktober

De derde wedstrijddag voor de Najaarscompetitie van de NGF heeft voor de Keppelse prima resultaten opgeleverd. Het dipje van vorige week werd uitgepoetst met drie overwinningen, twee tweede plaatsen, een derde plek en eenmaal laatste.

Nog vijf van de zeven teams zijn in een strijd verwikkeld om winst in de poule. Komende zondag valt de beslissing.  Daarna wordt ook duidelijk of een van de Keppelse teams zich geplaatst heeft voor de landelijke finale . De kans daarop is zeer klein. Alleen de beste tien poulewinnaars gaan door naar de eindstrijd. Komend zondag heeft een Keppels team het thuisvoordeel. Het ontvangt de andere deelnemers in de poule. Het betekent dat de baan enkele uren deels gesloten is.

Twee titels in Najaarscompetitie

Twee kampioenen en twee tweede plaatsen. De Keppelse heeft uitstekend gescoord in de Najaarscompetitie van de NGF. Dankzij een sterke eindsprint herhaalde het team van captain Kees van Liere de prestatie van vorig jaar door opnieuw een titel in de wacht te slepen. Het was net niet genoeg om zich ook te plaatsen voor de landelijke finale, waarin de tien beste poulewinnaars uitkomen. Aan het team van captain Marlot van Hattem leek het kampioenschap net aan de neus voorbij te gaan. Hertelling van de punten wees uit dat ook dit nieuwe team de titel veroverde, maar ook hier waarschijnlijk weer net niet genoeg voor de finaleronde. Tweede plaatsen in de poules waren er voor de teams van Connie Siemes en van Adrie de Leeuw.