Vanaf mei gaan de zomertrainingen van start. Naar aanleiding van alle feedback die de golfacademie heeft ontvangen wordt dit jaar met een nieuw concept gestart.

Strippenkaart

Het zal vanaf mei mogelijk zijn om een strippenkaart af te nemen om mee te doen aan de trainingen. De strippenkaart blijft het gehele seizoen geldig en u kunt zo per week kiezen of u mee wil doen. Het zal uiteraard mogelijk zijn om de strippenkaart uit te breiden indien u langer door wilt gaan met de trainingen.
Het doel van de trainingen is een sfeer te creëren op de club waar gelijkgestemde mensen samen gaan oefenen. De academie begeleidt de wekelijkse trainingen van 50 minuten door verschillende oefenvormen en wedstrijden uit te zetten.

De trainingen zijn van grote meerwaarde en u zult door het jaar heen verbetering zien in uw spel!

5 trainingen: € 89
10 trainingen: € 159
Opwaarderen na afname 10 trainingen € 75 per 5 trainingen.

Tijdens iedere training is er aandacht voor: 

  • Een beperkt blok techniek
  • Doelgerichte oefenvormen
  • Wedstrijdjes

Wanneer vinden de trainingen plaats?

De trainingen vinden wekelijks plaats in de periode van mei tot en met september. Om te starten zullen wij de trainingen plannen op woensdag om 11.00 en donderdag om 18.00 uur.
Wij hopen snel naar meer momenten uit te breiden als er voldoende strippenkaarten worden verkocht!
Indien u mee wilt doen maar niet op genoemde momenten kan, stuur dan aub een mail met uw mogelijkheden zodat we daar in de verdere plannen rekening mee kunnen houden. Maximale grote van de groep is 6 personen.

Zelf een groep samenstellen?

Indien u zelf een groep van minimaal 4 personen aanmeldt kunt u in overleg met de academie uw eigen moment inplannen. In dit geval is er sprake van een strippenkaart die voor de gehele groep geldig is! Uiteraard kunt u individueel nog wel bij een andere groep aansluiten als het een keer niet op het normale tijdstip uit zou komen.

Hoe meld ik me aan?

Stuur een mail naar golfacademie@keppelse.nl om u alvast aan te melden voor de trainingen. Als u zelf een groep heeft samengesteld meldt u dan aan als groep.

 

20-04-2023