Baanstatus

Status Opmerkingen
Baan
Qualifying
Handicarts Uitsluitend op hole 10 t/m 18!
Trolleys Op hole 9 linkerzijde fairway aanhouden!
Zomergreens
Drivingrange
- Van 1 dec. t/m 1 mrt. tot 10:00u draagtassen verplicht, na 10:00u zie baanstatus.
- Tee winterpositie.
- Pitchmarks herstellen!
Laatst aangepast op: 04-03-2024

Agenda

Eschauzier Cup

NGF-wedstrijd

Op onze baan wordt in de zomer om de Eschauzier Cup gespeeld. Een matchplaywedstrijd tussen het Nederlandse damesteam (amateurs) en een team van de PGA. Twee dagen lang is op de Keppelse jong Nederlands talent te zien, dat het opneemt tegen speelsters die hun sporen in golfland inmiddels verdiend hebben.

De Eschauzier Cup werd in 2005 voor het eerste gespeeld en is vernoemd naar Annelies Eschauzier, lid van onze vereniging en een van de beste golfsters die Nederland gekend heeft. Annelies Eschauzier draagt het vrouwengolf een warm hart toe en heeft enorm bijgedragen aan de ontwikkeling ervan.

De Eschauzier Cup wordt gespeeld volgens dezelfde formule als de Solheim Cup, een matchplaywedstrijd tussen teams uit Europa en de Verenigde Staten. In dit geval gaat de wedstrijd tussen de beste amateurgolfsters van Nederland en een team van PGA-professionals.

Op de eerste dag worden ’s ochtends vanaf 9.00 uur foursomes gespeeld en ‘s middags spelen de dames FBBB matchplay tegen elkaar.
Op de tweede dag worden er ’s ochtends, vanaf 8.00 uur, acht singles gespeeld, waarna Annelies Eschauzier de prijsuitreiking voor haar rekening neemt.

 

Print Friendly, PDF & Email